Menu

Az Admiral Házak

Az Admirál Házak Balatonfüred legfrekventáltabb részén, a Tamás-hegy által körülvéve, illetve annak szélvédett részén, Arács kertváros legszebb helyén helyezkedik el. Déli oldalon részben kilátással a Balatonra, az északi és keleti oldalon pedig csodálatos panoráma nyílik a fölötte lévő dombok lankáira. A terület kifejezetten zöld övezeti, kertes családi házakkal beépített, nyugodt, csendes környék. A környezetben ipari, esetlegesen a környezetet veszélyeztető, zavaró tevékenység nem folyik.

A bekerített lakópark területén közel 3000 m2 zöldfelület kerül kialakításra. Az épületek alatt egy 42 férőhelyes mélygarázs épül, mely a lakások előtti előtérből lifttel közvetlenül megközelíthető. Így az autó télen fagymentes, nyáron hűvös helyen tárolható.

Elhelyezkedés

A lakópark központi helyen helyezkedik el, megközelíthetősége kiváló. A buszmegálló közvetlen a lakópark előtt található a Lóczy utcában (helyi és távolsági buszjárat egyaránt).
A balatonarácsi vasútállomás mintegy 600 méterre található.
Távolsági buszmegállók (71-es főút) és a buszpályaudvar 800 méter, Balatonfüred egyik legszebb strandja, az Eszterházy Strand és Élményfürdő, gyalogosan 1400 méter. 20 perc gyalogosan, 5 perc autóval.
A most megnyílt (2016.06.) ALDI bevásárlóközpont gyalog 7, gépkocsival 3 perc alatt érhető el.

A Szívkórház, a Tagore sétány, valamint a reformkori városrész városrész gyalogosan mindössze negyed óra alatt elérhető, de gépkocsival is könnyen megközelíthető. Óvoda és játszótér 2 perces sétára található az épületektől.
Szt. Benedek Gimnázium, Szakközép Iskola és Kollégium Balatonfüredi Széchényi F. Tagintézménye 300 méteren belül található, gyalogosan, 3 perc alatt érhető el. A legközelebbi általános iskola, a Radnóti Miklós Általános Iskola, 900 méterre helyezkedik el.

Kinek ajánljuk?

Az Admirál Házak lakópark változatos lakásai minden igényt kielégítenek, akár állandó lakásnak, akár pihenő üdülő ingatlannak is vásárolják, hiszen kellően közel fekszik a központhoz, mégis távol a mindennapi életet a zajától. Jó szívvel ajánljuk a nyugalomra, biztonságra, kényelemre vágyóknak, hiszen biztonságos, értékét megőrző befektetést kapnak pénzükért.

Értékesítés

Az eladó lakásokról kérjük érdeklődjön közvetlenül a beruházóktól az alábbi telefonszámokon:

+36 30 986 3747

+36 20 467 6364

Ingatlan Exkluzív Kft., Tel.: +36 30 986 3747, 8230 Balatonfüred, Dózsa György utca 1.